Δες το πρώτο χορταστικό τρέιλερ του Cloudy With A Chance of Meatballs 2

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Προχθές σας παρουσιάσαμε το πόστερ της συνέχειας του “Cloudy with a Chance of Meatballs” και σήμερα η Sony Animation κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας. Το «Βρέχει Κεφτέδες» κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν μια ευχάριστη σουρεάλ έκπληξη για παιδικό animation. Ένα σίκουελ ήταν αναμενόμενο κι όπως φαίνεται απ’ το τρέιλερ θα είναι εξίσου τρελό με τη πρώτη ταινία.

Η ταινία ξεκινάει λίγο μετά το σημείο που τελείωσε η πρώτη. Ο Φλίντ που πλέον θεωρείται αναγνωρισμένος επιστήμονας καλείται να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος του. Συγκεκριμένα, η μηχανή που είχε κατασκευάσει για να μετατρέπει τη βροχή σε φαγητό βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία γεννώντας τρόφιμα τα οποία είναι ζωντανά. Ο Φλιντ με τη βοήθεια της γνωστής ομάδας του θα σαλπάρει για το χορταστικό νησί και θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει και πάλι τη τάξη.

Τις φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων η Anna Farris, ο Neil Patrick Harris κι ο Bill Hader οι οποίοι συμμετείχαν και στη πρώτη ταινία. Ο σκηνοθέτης παραμένει ο ίδιος, αλλά η σεναριακή ομάδα έχει αλλάξει και το τρέιλερ δεν είναι όσο αστείο το περιμέναμε. Η ιδέα βέβαια είναι έξυπνη κι έχει οπτικοποιηθεί πολύ ευφάνταστα επομένως ελπίζουμε να κινηθεί στα επίπεδα του πρώτου. Οι καλύτερες στιγμές του τρέιλερ είναι τα συνεχή λογοπαίγνια με τα φαγητά (there’s a leak/leek in the boat) επομένως αποφύγετε τη μεταγλώττιση, εκτός βέβαια κι αν το δείτε με παιδική παρέα.

Η ταινία αναμένεται το Σεπτέμβρη και μπορείς να δεις το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ