Ο Colin Farrell στο spin-off του Harry Potter

με όνομα "Fantastic Beasts And Where To Find Them"

Το αντίκτυπο που προκάλεσε η σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή το Harry Potter, και στη συνέχεια οι ταινίες βασισμένες σε αυτά, δεν είχε προηγούμενο και οδήγησε στη δημιουργία ενός ολόκληρου κινηματογραφικού είδους που ασχολείται αποκλειστικά με τη μεταφορά «εφηβικών» βιβλίων στον κινηματογράφο.

Καθώς επίσης, η κινηματογραφική βιομηχανία δε διστάζει καθόλου στις διαρκές αναβιώσεις ή στην επινόηση αφορμών για κάποιο spin-off με βάση ένα επιτυχημένο franchise (συνοψίζοντας όλο το 2015), με καμία έκπληξη μάθαμε για την επόμενη τριλογία που θα προκύπτει από το «Harry Potter», εν ονόματι «Fantastic Beasts And Where To Find Them».

Τοποθετημένη χρονικά 70 χρόνια πριν τις περιπέτειες των ηρώων των βιβλίων, μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον ενδιαφέροντα πράγματα από τις νέες ταινίες, κρίνοντας από το cast: Eddie Redmayne (που τώρα κι αν θα γιγαντώσει το όνομά του), Katherine Waterson (που απολαύσαμε στο «Inherent Vice»), ο κορυφαίος Ezra Miller (ή αλλιώς ο έρωτας της Mia Wasikowska στο άνισο «Madame Bovary»), Alison Sudol, Dan Folger και τώρα ο Ιρλανδός Colin Farrell.

Ο Farrell προορίζεται για το ρόλο του Graves, ένα μάγο που συναντά στη Νέα Υόρκη ο Newt Scamander (που υποδύεται ο Redmayne). Η ιστορία επικεντρώνεται στις περιπέτειες του Newt στη μυστική κοινότητα των μάγων και των μαγισσών, στην προσπάθειά του να καταγράψει μαγικά πλάσματα.

Τον Colin Farrel βλέπουμε στη δεύτερη σεζόν του «True Detective» στο πλευρό του Vince Vaughn, ενώ ανυπομονούμε να τον δούμε στο «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων «Harry Potter», David Yeats, θα αναλάβει την πρώτη ταινία της τριλογίας, ενώ η J. K. Rowling θα γράψει το σενάριο και θα συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τον David Heyman (παραγωγών και των «Harry Potter» ταινιών).

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 18 Νοέμβρη του 2016. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τον Daniel Radcliffe κινηματογραφημένο από τον Judd Apatow να ομολογεί πως είναι ο Harry Potter.

 

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*