Βρέθηκε ο σκηνοθέτης για το «Jurassic Park 4»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Λίγο καιρό πριν, σας είχαμε ανακοινώσει την ημερομηνία εξόδου, του νέου installment του Jurassic Park, το οποίο αναμένουμε μάλιστα να δούμε και σε 3D.  Μέχρι τότε βέβαια, δεν γνωρίζαμε το πιο βασικό ίσως στοιχείο, το ποιος θα είναι δηλαδή ο σκηνοθέτης, ο οποίος θα αναλάβει να αναβιώσει στην μεγάλη οθόνη και για ακόμη μια φορά, την ιστορία των ζωντανών δεινοσαύρων, ανταποκρινόμενος παράλληλη στην 3D ζήτηση της εποχής.  Ε λοιπόν, ήρθε η στιγμή που το μάθαμε.  Και το όνομά αυτού, Colin Trevorrow.

Είναι πολύ πιθανό το όνομα του συγκεκριμένου τύπου, να μη σου λέει και πολλά, ίσως όμως τον θυμάσαι από το φετινό, ανεξάρτητο ταινιάκι, το οποίο προκάλεσε θετική έκπληξη, χάρη στο ευφάνταστο, αλλά κατά τα άλλα αληθινό του σενάριο: το «Safety Not Guaranteed».

Παρά το γεγονός οτι το όνομα του Trevorrow, είχε ακουστεί και για την σκηνοθετική ανάληψη του «Star Wars: Episode VII», εντούτοις φαίνεται πως τον κέρδισαν τελικά τα προϊστορικά μεγαθήρια.  Ο παραγωγός μάλιστα, Frank Marshall, δεν έχασε ευκαιρία να καλωσορίσει τον νεαρό σκηνοθέτη από το Twitter του, λέγοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε σκηνοθέτη για το JP4, τον Colin Trevorrow, έναν συναρπαστικό, νεαρό κινηματογραφιστή, που καταλαβαίνει και σέβεται τον κόσμο του Jurassic Park».

Η ταινία, να θυμίσουμε, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της αυτή την χρονιά, με μια ημερομηνία εξόδου όπως είπαμε, να έχει ήδη δρομολογηθεί για τον Ιούνιο του 2014.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ