Ο σκηνοθέτης του «Peaky Blinders» έτοιμος για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Το sci-fi "She Who Brings Gifts"

Πεπειραμένος σκηνοθέτης της βρετανικής τηλεόρασης σε τεράστιες επιτυχίες όπως το πρόσφατο «Peaky Blinders», το «Sherlock» και πολλά άλλα, ο Colm McCarthy ζύγιζε προσεκτικά το πρώτο του βήμα στην κινηματογραφική σκηνοθεσία. Κάτι που θα συμβεί σύντομα, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε το βασικό cast της πρώτης του ταινίας, «She Who Brings Gifts» με προεξάρχουσα την Glenn Close.

Η εξάκις προτεινόμενη για Όσκαρ(με τελευταία υποψηφιότητα αυτή για το «Albert Nobbs») θα ηγηθεί του cast, που περιλαμβάνει ιδιαίτερα αξιόλογα ονόματα, όπως αυτό της Gemma Arterton(Gemma Bovary) και του εξαιρετικού Paddy Considine(Tyrannosaur). Το σενάριο του φιλμ έχει sci-fi χαρακτήρα, βασίζεται στο μυθιστόρημα του γνωστού κομίστα Mike Carey «The Girl With All the Gifts» και διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό σύμπαν, όπου η πλειοψηφία της ανθρωπότητας έχει εξαλειφθεί λόγω ενός θανατηφόρου βακτηρίου. Η ηρωίδα μας, είναι ένα κορίτσι με εντυπωσιακά υψηλό IQ, το οποίο έχει προσβληθεί από το βακτήριο.

Πέρα από τις υψηλές προσδοκίες που συνοδεύουν τον σκηνοθέτη, αλλά και το καλοδιαλεγμένο cast, οι παραγωγοί έχουν επίσης εξαιρετικές περγαμηνές. Ο Angus Lamont έχει στο ενεργητικό του την παραγωγή του εκπληκτικού περυσινου «71», ενώ η Camille Gatin είχε βρεθεί «πίσω» από το «Shadow Dancer».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*