Δείτε την Emma Watson στο πρώτο trailer για το «Colonia»

Την εποχή του Χιλιανού πραξικοπήματος του 1973

Το πρώτο trailer για το «Colonia» του βραβευμένου με Όσκαρ Florian Gallenberger είναι εδώ, λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών της ταινίας.

Στη Χιλή του 1973 η αεροσυνοδός της Lufthansa Lena (Emma Watson) βρίσκεται στο Santiago προκειμ΄νου να επισκεφτεί το αγόρι της, Daniel (Daniel Brühl), έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη ο οποίος δημιουργούσε εικόνες και σκίτσα υπέρ του Προέδρου President Salvador Allende. Όταν ο Allende εκδιώχθηκε βιαίως, οι ένοπλες δυνάμεις του στρατηγού Augusto Pinochet λαμβάνουν σκληρά μέτρα κατά των αντιφρονούντων. Ο Daniel συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο απομακρυσμένο προπύργιο της Colonia Dignidad («Αποικία Αξιοπρέπειας»),μια μυστική αγροτική κοινότητα και κρυπτο-φασιστική αίρεση υπό την ηγεσία του σατανικού υπουργού Paul Schäfer (Michael Nyqvist). Εκεί ο Daniel ανακρίνεται και υπόκειται σε βασανιστήρια, αλλά υποκρίνεται σοβαρή ψυχική φθορά για να μείνει ζωντανός. Η Lena ταξιδεύει στην Colonia και παραδίδεται στον Schäfer υποκρινόμενη την οπαδό. Είναι αποφασισμένη να βρει τον Daniel – αλλά πρώτα θα πρέπει να επιβιώσει τις εξουθενωτικά καταπιεστικές και μισογυνιστικές πρακτικές του Schäfer.

Η ταινία ε’ιναι προφανώς βασισμένη σε πραγματικούς ανθρώπους, τόπους και γεγονότα ενός από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια του Ψυχρού πολέμου.

Ελπίζουμε σε μια ενδιαφέρουσα ταινία που συνδυάζει αρμονικά το ρομάντζο με το πολιτικό δράμα εποχής, αλλά έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο η Watson θα φέρει εις πέρας έναν τόσο βαρύ και σημαντικό ρόλο με τον οποίο θα μπορούσαν να ταυτιστούν πάρα πολλές γυναίκες που το έζησαν εκ των έσω.

Δείτε το trailer παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ