Τέλος και ο Bradley Cooper από το Jane Got a Gun

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το Jane Got a Gun, ή όπως θα έπρεπε να ονομάζεται κανονικά, » το Γεφύρι της Άρτας πάει Χόλιγουντ», συνεχίζει να μας απασχολεί με τις συνεχόμενες αποχωρήσεις/αφίξεις, δίνοντας μας έναν πολύ καλό ορισμό για το πως μοιάζει μία εφιαλτική παραγωγή.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Λίγες μέρες μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ο πρωταγωνιστής Michael Fassbender άφησε το κινηματογραφικό σετ στο Νέο Μεξικό. Ακολούθησε  η σκηνοθέτιδα Lynne Ramsay, την 1η(!) μέρα της παραγωγής, η οποία αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Gavin O’Connor. Έπειτα, ήταν η σειρά του Jude Law να εγκαταλείψει το πλοίο και να επιστρατευθεί ο Bradley Cooper, ο οποίος φύσικά έφυγε επίσης, αντέχοντας κάτι λιγότερο από ένα μήνα και επιβεβαιώνοντας πως το Jane Got a Gun αλλάζει καστ γρηγορότερα από όσο αλλάζει συντρόφους μια σταρλετίτσα του Χόλιγουντ.

Οι απόψεις για την αποχώρηση του Cooper διίστανται, με κάποιους να κανουν λόγο για υποχρεώσεις του με το τουρ προώθησης του Hangover 3, ενώ άλλοι θεωρούν ως αφορμή τα γυρίσματα για το American Hustle του David O’Russell.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*