Γοτθικός τρόμος στο πρώτο trailer του “Crimson Peak”

Από τον μετρ του εφιαλτικού τρόμου, Guillermo del Toro

Κυκλοφόρησε το πολυπόθητο, πρώτο trailer της νέας ταινίας του Guillermo del Toro, “Crimson Peak” και από την πρώτη κιόλας ματιά, μπορούμε να καταλάβουμε όλους τους λόγους για τους οποίους το καινούργιο, horror-ικό πόνημα του μετρ του γοτθικού τρόμου, θα γίνει μια από τις αγαπημένες μας ταινίες μέσα στο 2015.

Με πρωταγωνιστές τους Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska και Charlie Hunnam, η ταινία δεν θα γινόταν να είναι κάτι άλλο από «φουλ του ταλέντου», κάτι το οποίο μπορείς να αντιληφθείς ήδη από το εντυπωσιακά στοιχειωτικό trailer, υπό την ιδανική, μάλιστα, μουσική υπόκρουση του Red Right Hand.

Η υπόθεση θέλει μια φιλόδοξη συγγραφέα, την Edith (Wasikowska), να μπλέκεται στα ερωτικά δίχτυα ενός μυστήριου άνδρα (Ηiddleston), ο οποίος την παρασύρει στο σκοτεινό του σπιτικό, εκεί όπου ζει με την ψυχρή αδελφή του (Chastain).  Τα πράγματα, όπως είναι λογικό, δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται, με την Edith να μπλέκει σε έναν ανείπωτο εφιάλτη, γεμάτο κρυμμένα μυστικά, φόβο και θάνατο.

Με την πρώτη φωτογραφία της ταινίας να έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό πριν, το trailer αποτελεί την καλύτερη αφορμή προκειμένου να επαναπροσδιορίσουμε το ενδιαφέρον μας στον στυλιζαρισμένο τρόμο του del Toro, καθώς όπως όλα δείχνουν-και με βάση τα όσα δήλωσε και ο ίδιος στο STYD, «Το ύφος τοτ Crimson Peak είναι τρομακτικό και είναι η πρώτη φορά που κάνω μια ταινία, η οποία βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό που κάνω στις ισπανικές μου ταινίες».

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες, από τον ερχόμενο χειμώνα, και εμείς έχουμε κάθε λόγο να ανυπομονούμε ήδη.  Αν δεν μας πιστεύεις, απλά τσέκαρε το trailer που ακολουθεί.

crimson-peak-poster

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ