Έρχεται η συνέχεια του «Τίγρη και Δράκου»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Για όσους λατρεύουν, όπως εμείς, το αριστούργημα του Ang Lee “Τίγρης και Δράκος (Crouching Tiger, Hidden Dragon)” σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Η Weinstein Company ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται το “Crouching Tiger, Hidden Dragon II – The Green Destiny” με πρωταγωνίστρια, για άλλη μια φορά, την Michelle Yeoh στον ρόλο της Yu Shun Lien.

Αν και υπήρχαν σχέδια για να γυριστεί η συνέχεια εδώ και πολλά χρόνια, όλα αυτά αναγκάστηκαν να μείνουν πίσω λόγω μια δικαστικής διαμάχης σχετικά με τα βιβλία. Αλλά όλα βρήκαν τον δρόμο τους και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2014. Όμως στην σκηνοθετική καρέκλα δεν θα δούμε τον Ang Lee αυτή την φορά, αλλά τον χορογράφο της πρώτης ταινίας (αλλά και αργότερα του Kill Bill), Yuen Wo Ping. Ελπίζουμε μόνο να καταφέρει να μεταφέρει έστω κάποια από την μαγεία που μας είχε δώσει την προηγούμενη ταινία ο Ang Lee.

H ταινία θα βασίζεται στο πέμπτο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Iron Knight, Silver Vase” (η πρώτη ταινία βασίζονταν στο τέταρτο βιβλίο) και το σενάριο το έχει γράψει ο Ronny Fusco. Αν εξαιρέσουμε την «λεπτομέρεια» με τον σκηνοθέτη, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ετοιμάζεται επιτέλους και μια δεύτερη ταινία. Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*