Τα εναλλακτικά posters του «Drive» είναι cult

...

Και ενώ το «Drive» φαίνεται να σνομπάρεται επιδεικτικά από όλες σχεδόν τις βραβεύσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα, το περιοδικό EMPIRE αποφάσισε να γλυκάνει και λιγάκι εμάς τους φανατικούς θαυμαστές, δημοσιεύοντας μια σειρά με εξαιρετικά καλαίσθητα ποστεράκια, τα οποία κονταροχτυπιόντουσαν μεταξύ τους μέχρι και την τελική κατάληξη στο γνωστό πλέον πόστερ με τη παλιακή, ροζ γραμματοσειρά.

Ο Ρίτς Άντριους, δημιουργός της ποστερικής καμπάνιας του «Drive», έφτιαξε μια σειρά από εντυπωσιακές αφίσες με cult προσωπικότητα, ’80s αισθητική και μια πληθώρα χρωμάτων που ανταποκρίνονται ακριβώς στη κλασική διάσταση του χαρακτήρα, όπως τον υποδύθηκε με ψυχρή λογική ο Ράϊαν Γκόσλινγκ.

Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις και εσύ αυτά τα ποστεράκια ρετρό διάθεσης και να ανακουφιστείς λίγο από την αδικία τούτου του κόσμου.  Ράϊαν, εμείς μαζί σου!

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ