Ο Chucky κι οι ορέξεις του…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Θυμάστε τον Chucky; Όλο και κάποια φορά θα το μετανιώσατε που ξεφύγατε από την επιτήρηση και ρίξατε μερικές κλεφτές ματιές στο βραδινό πρόγραμμα της τηλεόρασης. Ε λοιπόν, όπως και πολλοί άλλοι της “γενιάς” του, έτσι κι αυτός ξεσκονίστηκε, γυαλίστηκε και επιστρέφει με την έκτη και τελευταία -κατά τα λεγόμενα των συντελεστών- περιπέτειά του, μένοντας να δούμε πόσους θα καθαρίσει αυτή τη φορά.

Η “Κούκλα του Σατανά” πρωτοεμφανίστηκε το 1988 και το στόρι ήταν ότι η κούκλα που η μητέρα χαρίζει στο γιο της έχει καταληφθεί από το πνεύμα ενός serial killer που προσπαθεί μέσω του αγοριού να ανακτήσει την ανθρώπινη υπόστασή του. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους, με τους φόνους να διαδέχονται ο ένας μετά τον άλλον και τον Chucky να περνάει στην ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχημένες B Movies της σειράς του. Το franchise συνεχίστηκε βέβαια, με την πιο πρόσφατη ταινία να βγαίνει το 2004 με τίτλο “Ο Γιος του Chucky”.

Τα νέα λοιπόν είναι ότι ο δημιουργός της σατανικής κούκλας Ντον Μαντσίνι θα αναλάβει για μία ακόμα τελευταία φορά την ιστορία αλλά και τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ πίσω από την ανατριχιαστική φωνή του Chucky θα βρίσκεται και πάλι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπραντ Ντούριφ.

Με τα λίγα που έχουν δημοσιευτεί όσον αφορά το σενάριο, η Νίκα επισκέπτεται την αδερφή της Μπαρμπ με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου της μητέρας τους, με ένα μυστηριώδες πακέτο να φτάνει στα χέρια της πρώτης, με περιεχόμενο μια ανατριχιαστική κούκλα. Και οι φόνοι αρχίζουν…

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι “Curse of Chucky” και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013, ίσως απ’ ευθείας σε DVD. Δε μένει παρά να περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ