Το «βλάσφημο» video clip του David Bowie με Cotillard και Oldman

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Χτες με το που πρωτοκυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του David Bowie με τίτλο “The Next Day” στο ίντερνετ, έγινε ένας πανικός από καταγγελίες κυρίως θρησκευτικών οργανώσεων ως «βλάσφημο» και ζητούσαν να κατέβει το συγκεκριμένο βίντεο από όπου κι αν παιζόταν.

Σελίδες όπως το YouTube, DailyMotion και άλλα διάφορα site είχαν κατεβάσει σχεδόν αμέσως το βίντεο κλιπ του Bowie και δεν επέτρεπαν σε άλλους να το ανεβάσουν. Σήμερα τα πράγματα δείχνουν πολύ καλύτερα μιας και το YouTube αποφάσισε πως μάλλον όλη αυτή η συμπεριφορά μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως τραγελαφική και έτσι ανέβασε ξανά το βίντεο για να το παρακολουθήσουμε.

Τι δείχνει αυτό το βίντεο και προκάλεσε τόσο ντόρο; Τον Garry Oldman να μπαίνει σε ένα κλαμπ που λέγεται Decameron, σαφώς επηρεασμένο από το έργο του Βοκκάκιου, όπου μέσα εκεί συναντά διάφορους που μάρτυρες που πέθαναν στο όνομα του χριστιανισμού, όπως η Ιωάννα της Λορένης. Ανάμεσά τους είναι και η Marion Gotillard όπου αποκτά στίγματα και τα γεμίζει παντού αίματα.

Το βίντεο μπορείς να το δεις, επιτέλους, παρακάτω στην full explicit εκδοχή του. Δες εδώ και το προηγούμενο βίντεο κλιπ του Bowie με την Tilda Swinton «The Stars Are Out Tonight«.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*