Πρώτο trailer του «Dead Man Down» με άρωμα από το «Κορίτσι με το Τατουάζ»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Υπάρχουν σκηνοθέτες που, μετά την μεγάλη επιτυχία που δέχονται οι ταινίες τους στην Αμερική, κάνουν το βήμα και μεταπηδούν στο Χόλιγουντ. Ένας από αυτούς είναι και ο σκηνοθέτης του σουηδικού “The Girl of the Dragon Tattoo” Niels Arden Oplev. Στην πρώτη του ταινία ξανασυνεργάζεται με το πολυαγαπημένο του κορίτσι με το τατουάζ, την Noomi – Lisbeth – Rapace, και με τον Colin Farell σε ένα θρίλερ που θυμίζει πολύ από τις προηγούμενές του ταινίες.

Στο “Dead Man Down” o Βίκτωρ, ένας επαγγελματίας δολοφόνος και το δεξί χέρι ενός εγκληματία της Νέας Υόρκης, αποπλανείτε και εκβιάζεται από την Μπίατρις, θύμα ενός εγκλήματος που αναζητεί τιμωρία. Η χημεία και η έντονη σχέση τους, τους οδηγεί σε ένα βίαιο και καθαρκτικό μονοπάτι για εκδίκηση.

Το πρώτο trailer, πέρα του ότι έχει γαμάτη μουσική επένδυση, δείχνει ότι ο σκηνοθέτης έχει βάλει την προσωπική υπογραφή σε αυτή. Υπέροχα πλάνα, σκοτεινή ατμόσφαιρα καιμε τη χημεία μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών να δείχνει αρκετά καλή, η ταινία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο του 2013. Λέτε να έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενές του; Το trailer μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ