Το remake του «Death Wish» βρήκε το σατανικο εχθρο του

μια αναπάντεχα ευχάριστη επιλογή

Το όνομα Beau Knapp μπορεί να μη σας λέει πολλά, έχει εμφανιστεί όμως σε ταινίες όπως το «Southpaw» και το «The Nice Guys» σε δεύτερους ρόλους. Πλέον ήρθε η σειρά του να πρωταγωνιστήσει, και μάλιστα σε ένα από τα ελάχιστα remakes με πραγματικό ενδιαφέρον: το «Death Wish» δια χειρός Eli Roth.

beau-knapp

Ο σκηνοθέτης τον επέλεξε ως τον «κακό» της ταινίας, μια καινοτομία που εισάγεται στο remake, καθώς στις πρωτότυπες ταινίες δεν υπάρχει κάποιος εχθρός. Υπενθυμίζουμε πως πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Bruce Willis, με το θέμα να είναι ακριβώς το ίδιο με της πρώτης ταινίας του 1974, την έκρηξη εκδίκησης δηλαδή του αρχιτέκτονα Paul Kersey για τη δολοφονική επίθεση κατά της οικογένειάς του, ο οποίος σφαγιάζει αδιακρίτως τους πάντες χωρίς να μάθει ποτέ ποιος ευθύνεται για το χαμό τους.

Επομένως υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον να δούμε τι έχει σκαρφιστεί ο Roth τοποθετώντας έναν ιθύνοντα νου πίσω από τον όλεθρο που σπέρνει ο Kersey. Το αποτέλεσμα θα το δούμε κάποια στιγμή το 2017, με το cast να ολοκληρώνεται από τους: Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris, και Mike Epps.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*