Νέο εγχείρημα από SyFy, trailer του Defiance

...

Γράφει η Αγγελική Ρούσκα

Ας θυμηθούμε την τελευταία πετυχημένη σειρά του SyFy μετά το Battlestar Galactica.  Χμου, ακριβώς! Καμία.

Τώρα το κανάλι προσπαθεί ν’ αλλάξει αυτό το γεγονός με το Defiance. Μία καινούρια σειρά επιστημονικής φαντασίας, η εξέλιξη της οποίας βασίζεται στο κοινό της.  Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται αποκλειστικά για μία τηλεοπτική σειρά αλλά και για ένα online game το οποίο θα τρέχει ταυτόχρονα και οι χρήστες ανάλογα με τις κινήσεις τους θα επηρεάζουν την εξέλιξη της πλοκής.

Πίσω από την σειρά κρύβονται οι δημιουργοί του Battlesta Galactica (Μichael Taylor) και του Farscape (Rockne O’ Bannon).  Η πρεμιέρα θα γίνει ταυτόχρονα με το ντεμπούτο του online παιχνιδιού (shooter MMO) από την Trion World, τον Απρίλιο του 2013.

Η ιστορία εξελίσσεται σε μία μελλοντική γη, η οποία έχει υποστεί σοβαρές γεωλογικές αλλαγές. Όλα ξεκίνησαν όταν μία εξωγήινη φυλή, οι Votans, θέλησαν να κατοικήσουν στον πλανήτη μας καθώς το δικό τους ηλιακό σύστημα είχε καταστραφεί.  Φυσικά εμείς οι γήινοι δεν γουστάραμε και η απόγνωση των Votans τους οδήγησε στο να επιτεθούν.  Όμως τα διαστημόπλοια τους (terramorph engines) απελευθέρωσαν μία τεχνολογία η οποία έφερε επικίνδυνες, ίσως και καταστρεπτικές, αλλαγές στην βιόσφαιρα και στη μορφολογία της Γης.  Mετά από πολλά χρόνια εξαντλητικού πολέμου, άνθρωποι και Votans προχωρούν σε ανακωχή και προσπαθούν να συμβιώσουν.  Ο κεντρικός ήρωας της σειράς Jeb Nolan επιστρέφει μετά τον πόλεμο στη γενέτειρά του γνωστή πλέον και ως Defiance για να διαπιστώσει ότι είναι πλέον μία πόλη γεμάτη πρόσφυγες.  Αποφασίζει λοιπόν να γίνει ο “σερίφης” για να διατηρήσει την ειρήνη και να προστατέψει τους κατοίκους της από τους κινδύνους τόσο εκτός πόλεως όσο και εντός.

Oι μάχες όμως και οι εμπλοκές συνεχίζονται μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων κυρίως για ν’ αποκτήσουν πηγές χρήσιμων ορυκτών, οπότε όπως καταλαβαίνετε εκτός από πολύ κρας-μπουμ-μπαμ αναμένονται και πολλές δολοπλοκίες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους  Grant Bowler,  Julie Benz, Stephanie Leonidas, Tony Curran, Graham Greene και  Jaime Murray.

Ένα αρκετά φιλόδοξο και δύσκολο εγχείρημα ανέλαβε το SyFy.  Ελπίζουμε, αν και μοιάζει να είναι μία από τα ίδια, να καταφέρει να μπει πάλι δυναμικά στο παιχνίδι.  Περισσότερες πληροφορίες για το Defiance θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της σειράς εδώ.

Και μία πρώτη ιδέα για το τι θα δούμε; Interesting, no?

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ