Δείτε το trailer για το ultimate cut του “Batman v Superman”

Κομμένες σκηνές, κομμένοι χαρακτήρες, περισσότερη βία

Βγήκε στη δημοσιότητα το trailer για την ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχή της ταινίας του Zack Snyder. Το ultimate cut του “Batman v Superman: Dawn of Justice”, που αναμένεται στα τέλη Ιουνίου, θα είναι ενισχυμένο κατά 30 λεπτά. Έτσι, συνολικά η ταινία θα διαρκεί περίπου τρεις ώρες.

Υπενθυμίζουμε πως η κινηματογραφική εκδοχή έλαβε γενικά κακές κριτικές, αν και έκανε εισπράξεις περίπου 870 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην νέα βερσιόν, η ενότητα της Βορείου Αφρικής θα είναι πολύ διαφορετική και ο ρόλος της Lois Lane κάπως μεγαλύτερος. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ρόλος της Jena Malone, ο οποίος κόπηκε από την κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας. Αν και από το trailer δε φαίνεται ποιο χαρακτήρα υποδύεται, οι φανς υποστηρίζουν πως πρόκειται είτε για τη Barbara Gordon (aka Batgirl/ Oracle) είτε για τη- βασισμένη στο εκπληκτικό κόμικ του Frank Miller «ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει»- Robin.

Η αλήθεια είναι πως το trailer μας δίνει ελπίδες ότι με το extra 30λεπτο θα υπάρξει καλύτερη συνοχή.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ