Δεν αποκαλύπτει πολλά ο J.J. Abrams για το Star Wars

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

Από τα μέσα του 2013 έγινε γνωστό πως θα ζήσουμε την επαναφορά της επικής ιστορίας των Star Wars. Συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου 2015, όμως ανακοινώθηκε πριν δυο μήνες, θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. η ταινία με τον τίτλο Star Wars: Episode VII. Απ’ όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα απολαύσουμε την σκηνοθετική επιμέλεια και το σενάριο του J.J. Abrams που μας έχει χαρίσει αρκετές περιπέτειες και ταινίες επιστημονικής φαντασίας (Lost, Star Trek into Darkness).

Ο Harrison Ford επιστρέφει για τον ρόλο του Han Solo, καθώς και η ιστορική πριγκίπισσα Leia Organa (Carrie Fisher) που αντίκρισε στην ταινία του 1977, το βασίλειο της να χάνεται στην παντοδυναμία του σκοτεινού Darth Vader. Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πολυμήχανος Luke Skywalker (Mark Hamill), που με τον ρομποτικό του φίλο C- 3PO (Anthony Daniels) και τους υπόλοιπους προσπάθησαν να ξεφύγουν, εκτός των άλλων, και από τον κακό Lando Calrissian (Billy Dee Williams), που εργαζόταν μυστικά για τον Dark Vader και κατάφερε να τον βοηθήσει ώστε να τους εντοπίσει.


Όσον αφορά την νέα  ιστορία του Star Wars: VII δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο σημείο του σεναρίου. Συγκεκριμένα ο δημιουργός J.J. Abrams μίλησε μεταξύ άλλων στη Daily Telegraph και ανέφερε πως οι συνάδελφοι του, καλύπτουν με μαύρα χαρτιά το γραφείο του, εν ώρα εργασίας, ώστε να μην μπορέσει κανείς άλλος να δει τι γράφει. Το μόνο σίγουρο με τις «αποκαλύψεις» είναι πως ο Abrams φροντίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν τον ηθοποιό Anthony Daniels που ενσάρκωσε το ρομπότ C-3PO και τον Kenny Baker που ενσάρκωσε το αστροκοσμικό R2-D2, να βρίσκονται σίγουρα στο casting που αναφέραμε και προηγουμένως.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ