Δες το video clip των Arcade Fire για το νέο τους single “Reflektor”

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Οι Arcade Fire βγάζουν καινούργιο άλμπουμ με τίτλο “Reflektor”. Αυτό και από μόνο του αποτελεί μεγάλη είδηση για όλους τους φανς του συγκροτήματος. Ήδη το συγκρότημα κυκλοφόρησε και το πρώτο του single με τον ίδιο τίτλο και το video clip το σκηνοθέτησε ο Anton Corbijn (γνωστός από το “Control” και το “American”) αλλά και με αρκετά video clip στο βιογραφικό του των U2, Coldplay, Nirvana, Depeche Mode και άλλων, το οποίο μπορείς να απολαύσεις παρακάτω.

Όμως οι Arcade Fire δεν σταμάτησαν εκεί. Δημιούργησαν και μια interactive ταινία με τίτλο “Just a Reflektor”. Γυρισμένο στην Αϊτή η ταινία μιλάει για μια γυναίκα που ταξιδεύει από τον κόσμο της στον δικό μας και είναι σκηνοθετημένη από τον Vincent Morisset, ο οποίος έχει και άλλες interactive ταινίες στο ενεργητικό του. Πως μπορείς να την δεις; Απλά πήγαινε στο site του Just a Reclektor μόνο με το Google Chrome, όπου από εκεί σου λέει να πας σε ένα άλλο site βάζοντας έναν κωδικό για να συγχρονίσεις τον υπολογιστή σου ή το smartphone/tablet σου. Το αποτέλεσμα αξίζει την όλη διαδικασία.

Μπορείς να δεις το trailer για την ταινία παρακάτω.

Οι Arcade Fire θα εμφανιστούν και στις 28 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του Saturday Night Live με οικοδέσποινα την Tina Fey και έγραψαν τελευταία την μουσική για την ταινία του Spike Jonze “Her.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*