Οι αντιδράσεις του κοινού στη πρεμιέρα του «The Devil Inside»

...

Πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει το ακατάλληλο τρέιλερ του «The Devil Inside». Η ταινία ξεκίνησε να προβάλετε από χτες στις αμερικάνικες αίθουσες και μια μέρα πριν έγινε η πρεμιέρα για λίγους και εκλεκτούς μέσα σε μια εκκλησία στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια. Η Paramount ακολούθησε την ίδια στρατηγική για την προώθηση της ταινίας που είχε ακολουθήσει και με το «Μεταφυσική Δραστηριότητα» (Paranormal Activity), κινηματογραφώντας τις αντιδράσεις του κοινού καθώς παρακολουθούσαν την ταινία.

Φυσικά, το τρέιλερ με τις αντιδράσεις κυκλοφόρησε και στο ίντερνετ ως μέρος του προμόσιον της ταινίας. Άλλοι φώναζαν, άλλοι έκλειναν τα μάτια τους, άλλοι κοιτούσαν με τρόμο και ανοιχτό το στόμα… Ότι αντιδράσεις μπορείς να φανταστείς τις βλέπεις στα πρόσωπα των έντρομων θεατών που παρακολουθούσαν την ταινία. Στο τέλος υπήρχαν και τα σχόλια όσων παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα με σχόλια «από τις πιο τρομαχτικές ταινίες που έχω δει ποτέ», «δεν θα κοιμηθώ μόνος μου απόψε» κ.α.

Τα θετικά σχόλια των θεατών έρχονται σε αντίθεση με τις πρώτες κριτικές που θέλουν την ταινία να είναι η πρώτη κακή ταινία του 2012 και μια από τις χειρότερες ταινίες που έχουν βγει ενώ λένε πως το φινάλε του είναι απλά απαράδεκτο. Ενδεικτικά, την ώρα που γράφτηκε το άρθρο στο Rotten Tomatoes η ταινία είναι rotten με 7% με μέσο όρο βαθμολογίας 2.3/10. Μήπως τελικά οι αντιδράσεις των θεατών ήταν τέτοιες επειδή θεωρούσαν την ταινία χάλια παρά τρομαχτική; Λέω μήπως…

Όπως και να έχει, θα μπορέσουμε να σας πούμε και την δική μας γνώμη μέσα σε λίγους μήνες που θα κυκλοφορήσει η ταινία και στη χώρα μας. Για την ώρα δες το τρέιλερ με τις αντριδράσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ