Το ακατάλληλο τρέιλερ του «The Devil Inside»

...

Θα μου πεις, έχεις βαρεθεί να βλέπεις ταινίες για εξορκισμούς, δαίμονες και όλα τα συναφή οι οποίες είναι το καλύτερο απλά μέτριες. Οι δημιουργοί του «The Devil Inside» λένε πως μπορούν να αναγεννήσουν ένα ήδη μισοπεθαμένο είδος ταινιών. Τι καινούργιο προσφέρουν τελικά; Το νέο ακατάλληλο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε δείχνει αρκετά ατμοσφαιρικό και φαίνεται να καταφέρνει να χτυπά τις κατάλληλες νότες τρόμου.

Πρόκειται για την ιστορία της Μαρίας Ρόσσι που το 1989 τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την δολοφονία τριών ανθρώπων. 20 χρόνια μετά η κόρη της πάει στο ψυχιατρείο που είναι κλεισμένη η μητέρα της για να καταλάβει αν όντως είναι τρελή ή την έχουν κυριεύσει δαίμονες, όπως φαίνεται να ισχυρίζεται η ίδια. Μαζί με δυο ιερείς ετοιμάζονται να κάνουν τον εξορκισμό και έρχονται αντιμέτωποι όχι με έναν αλλά τέσσερις δαίμονες που την έχουν κυριεύσει. Πολυκοσμία…

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω, το οποίο περιλαμβάνει κάποιες ανατριχιαστικές σκηνές, και σίγουρα δεν θα ξανακούσετε το τραγούδι της «άγιας νύχτας» με τον ίδιο τρόπο μετά από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ