Μάθε τα μυστικά του σεναρίου από τον Aaron Sorkin

Ένα online course που δεν πρέπει να χάσεις

Ένας αδιαμφισβήτητος “μάστορας” των δραματικών διαλόγων και των προσωπογραφιών πολύπλοκων προσωπικοτήτων, ο Aaron Sorkin, σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις τα “μυστικά”, αλλά και το σκεπτικό πίσω από τη δουλειά του, χάρη σε ένα διαδικτυακό course διάρκειας 5 ώρών.

Ο βραβευμένος με Oscar για το “The Social Network” και σεναριογράφος των “A Few Good Men”, “Moneyball” και του πρόσφατου “Steve Jobs”, είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες πένες στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Masterclass.com, μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε τις τεχνικές της αφήγησης, της ιστορίας και της ανάπτυξης χαρακτήρων, σε ένα 5ωρης διάρκειας μάθημα, με κόστος 90 δολάρια, ένα ιδιαίτερα προσιτό ποσό αν αναλογιστούμε το κόστος ανάλογων μαθημάτων/σεμιναρίων.

Στο site μπορούμε επίσης να βρούμε μαθήματα σκηνοθεσίας από τον Werner Herzog και ηθοποιίας από τον Kevin Spacey, όπως και συγγραφής από τον σπουδαίο James Patterson.

Δες αναλυτικά το σεμινάριο και πραγματοποίησε την εγγραφή σου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.masterclass.com/classes/aaron-sorkin-teaches-screenwriting

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ