Δέκα διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Mia Madre»!

Η επιστροφή του Nanni Moretti

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης από την Ιταλία Nanni Moretti (Χρυσός Φοίνικας για «Το Δωμάτιο του Γιου μου»), επιστρέφει με μία ακόμα προσωπική ταινία που διεκδίκησε για πέμπτη φορά τον Χρυσό Φοίνικα στο 68o Φεστιβάλ των Καννών. Η μοναδική αφήγηση του Μοretti («Αγαπημένο μου Ημερολόγιο») κινείται ανάμεσα στο δράμα και την κομεντί, ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, ανάμεσα στα απαιτητικά γυρίσματα μιας ταινίας και τις δυσλειτουργικές οικογενειακές σχέσεις. Η πρωταγωνίστρια –το alter ego του δημιουργού- υποκύπτει σε μία προσωπική κρίση, καθώς αναμετράται με το πέρασμα του χρόνου, την ίδια της την ύπαρξη και την ιδιαίτερα απαιτητική συνεργασία της με έναν Αμερικανό σταρ, τον οποίο υποδύεται απολαυστικά ο John Turturro («Ω, Αδελφέ, Πού Είσαι;»). Ο Nanni Moretti καταφέρνει για μια ακόμα φορά να ξεδιπλώσει μια ανθρώπινη ιστορία με χιούμορ, συγκίνηση και συμπάθεια για τους ήρωες του.

Η Margherita (Margherita Buy) σκηνοθετεί μία ταινία με πρωταγωνιστή έναν διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, τον Barry Huggins (John Turturro), που μόνο προβλήματα προκαλεί. Εκτός γυρισμάτων, η Margherita προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την απαιτητική της καθημερινότητα, καθώς η μητέρα της είναι άρρωστη και η κόρη της διανύει την εφηβεία.

Αν θέλεις να διεκδικήσεις και εσύ μια από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που σου δίνει το Reel σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment, δεν έχεις παρά να μας στείλεις ένα e-mail με τα στοιχεία σου και την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό του Mia Madre», στο contact@reel.gr, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου.  Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 20:00 στον κινηματογράφο ΕΛΛΗ (Ακαδημίας 64, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο).

Καλή επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ