ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΡΖ ΣΙΜΕΝΟΝ »ΤΟ ΜΠΛΕ ΔΩΜΑΤΙΟ» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ MATHIEU AMALRIC

Τρεις απο τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν ύστερα απο κλήρωση, τρία αντίτυπα του βιβλίου

Με αφορμή την ταινία του Mathieu Amalric »Το Μπλε Δωμάτιο» ,η οποία κυκλοφορεί στις αίθουσες 16 Ιουλίου ,το reel.gr σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Weird Wave σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε αντίτυπα του μυθιστορήματος του Ζωρζ Σιμενόν,στο οποίο βασίζεται η ταινία,προσφορά των εκδόσεων Άγρα.

Τρεις απο τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν ύστερα απο κλήρωση,τρία αντίτυπα του βιβλίου ,εφόσον απαντήσουν σωστά στην εξής ερώτηση.

Σε ποια ταινία του Roman Polanski έχει πρωταγωνιστήσει ο Mathieu Amalric;
Α.Frantic
B.Bitter Moon
Γ.Venus In Fur

Στείλτε τις απαντήσεις σας στο avasileiou@reel.gr μέχρι την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 10 π.μ και μην ξεχνάτε να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο προαιρετικά και το e-mail σας.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail την Δευτέρα 13 Ιουλίου μετά τις 13:00 και με το όνομα τους θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους απο το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Άγρα (Ζωοδόχου Πηγής 99, Νεάπολη Εξάρχεια),καθημερινές 10:00-18:00 απο την Τετάρτη 15 Ιουλίου

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου συνοδευόμενη απο μια ειδική εκδήλωση στον κινηματογράφο Ριβιέρα, με την συνεργασία των εκδόσεων Άγρα. Την ταινία θα προλογίσει ο κριτικός κινηματογράφου, Γιάννης Ζουμπουλάκης, ενώ για το έργο του συγγραφέα Ζωρζ Σιμενόν θα μιλήσουν ο εκδότης της Άγρας Σταύρος Πετσόπουλος και ο συγγραφέας Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης.

Μείνετε συντονισμένοι στο reel.gr προκειμένου να εξασφαλίσετε ειδικές προσκλήσεις για την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας.

Δείτε το trailer της ταινίας.

Αχιλλέας Βασιλείου

O Αχιλλέας Βασιλείου γεννήθηκε λίγο πριν το δεύτερο μέρος του «The Godfather» κερδίσει το Oscar καλύτερης ταινίας. Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν οτι η σύλληψη από τους γονείς του έγινε εφόσον αυτοί παρακολούθησαν το τρίωρο έπος «Lawrence of Arabia». Στα 6 του χρόνια, μεγαλύτερα ξαδέλφια του τον ανάγκασαν να δει τον «Εξορκιστή» και έτσι ο δαίμονας του σινεμά τον κυρίευσε στην κυριολεξία. Σπούδασε δημοσιογραφία, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί με την κριτική κινηματογράφου. Στόχος του: H Live αναμετάδοση της Απονομής Oscar μέσα από το Dolby Theater.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ