Εκρήξεις παρέα με Μπετόβεν. «It’s a Good Day to Die Hard»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Πως μπορεί ένα teaser να γίνει FUN; Απλά βάλε εκρήξεις και να παίζει την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν! Ναι, η συνταγή είναι τόσο απλή που την δοκίμασαν οι άνθρωποι στην 20th Century Fox για το teaser του “A Good Day to Die Hard” (ή αλλιώς “Die Hard 5” αν προτιμάς) και το αποτέλεσμα ήταν ένα πραγματικά διασκεδαστικό trailer με εκρήξεις, εκρήξεις, εκρήξεις και ΕΚΡΗΞΕΙΣ!

Ο John McLane για άλλη μια φορά τα βάζει με τους κακούς και περνάει χάρμα. Κι από ότι φαίνεται κι εμείς μαζί του. Από την υπόθεση δεν είναι και πολλά γνωστά, μόνο ότι θα εξελίσσεται στην Ρωσία και ότι ο τυπάκος που βλέπεις αστραπιαία να γελά μαζί με τον McLane μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι ο McLane Jr. (τον οποίο ενσαρκώνει ο Jay Courtney από το «Spartacus«). Ναι, αυτή την φορά πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση μιας και πατέρας και γιος τα βάζουν με τους κακούς.

Η σκηνοθεσία είναι του John Moore και η ταινία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις Αμερικάνικες αίθουσες. Τα αγόρια μάλλον θα πάρουν την εκδίκησή τους για όλες τις ρομαντικές κωμωδίες που τους ανάγκασαν να δουν οι κοπέλες τους εκείνη την μέρα. Boys, it’s a good day to die… hard!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ