Διέρρευσε το sextape της Alyssa Milano. Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τα sextapes των διάσημων του Χόλιγουντ διαρρέουν στο ίντερνετ συνέχεια. Έτσι και αυτό της πιο σέξι Μάγισσας, της Alyssa Milano, διέρρευσε χτες και έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν όλοι να δουν.

Όλα ξεκίνησαν με στο λογαριασμό της ηθοποιού στο twitter που γεμάτη έκπληξη ανακάλυψε πως το δικό της sextape με το αγόρι της David Bugliari κυκλοφόρησε στο ίντερνετ. Αλλά μετά έδωσε η ίδια το λινκ για να βοηθήσει όσους το ψάχνουν. Αυτό θα πει να είσαι cool!

Όσοι έκαναν κλικ στο βίντεο περιμένοντας να δουν και γυμνό και άλλα διάφορα, την τελευταία στιγμή κλωτσάνε την κάμερα με το πόδι και βλέπουμε έναν δημοσιογράφο να μιλάει για θέματα που αφορούν την κατάσταση στη Συρία, η προέλευση του Bashar al-Assad και τη χρήση χημικών όπλων. Το βίντεο είναι ένας τρόπος για να επιστήσει η ίδια την προσοχή του κόσμου στις συγκρούσεις στην Συρία και την αμερικανική εξωτερική πολιτική.

Όπως είπε κανείς δεν θα έκανε κλικ σε ένα βίντεο με τίτλο «η Alyssa Milano για τη Συρία» και αν με αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τις θέσεις των χωρών της G20 τουλάχιστον ας μιλήσει στους ίδιους τους χρήστες (και ιδιαίτερα στους Αμερικανούς, που συχνά χλεύαζε για την έλλειψη των γεωπολιτικών τους γνώσεων). Δες το βίντεο παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*