Δυο καινούρια trailers για το «Inferno»

Η συνέχεια των «The Da Vinci Code» και «Angels & Demons»

Ο Tom Hanks και η Felicity Jones προσπαθούν να σταματήσουν τη διάδοση ενός ιού, όχι σε ένα, αλλά σε δυο καινούρια trailers! Μιλάμε φυσικά για την ταινία “Inferno”, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dan Brown.

Ένας άντρας αυτοκτονεί πηδώντας από έναν πύργο. Ο Robert Langton, τον οποίο υποδύεται για τρίτη φορά ο Hanks, καλείται να αναλύσει μυστηριώδη στοιχεία που εμπλέκονται με αυτόν το θάνατο. Ο Langton όμως υποφέρει από αμνησία και έτσι ζητάει τη βοήθεια της γιατρού Sienna Brooks (Jones), με την ελπίδα πως θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις πολύτιμες αναμνήσεις του. Τελικά, η έρευνα του θα τον οδηγήσει σε σχέδια παραλλαγμένα από την «Κόλαση» του Δάντη που «προφητεύουν» πως κάποιος θα προσπαθήσει να αφανίσει το μισό πληθυσμό της Γης.

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει (οι δυο προηγούμενες ταινίες ξεπέρασαν τα 1,2 δις παγκοσμίως), και έτσι ο Ron Howard επιστρέφει ως σκηνοθέτης της ταινίας, μετά τις προηγούμενες ταινίες του franchise “The Da Vinci Code” (2006) και “Angels & Demons” (2009). Ακόμα επιστρέφουν ο David Koepp στο σενάριο, ο Hans Zimmer στη μουσική επένδυση και ο Salvatore Totino στη διεύθυνση φωτογραφίας. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Ιταλία, Ουγγαρία και Τουρκία.

Δείτε παρακάτω τα δυο trailers:

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ