Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη!

O Mel Gibson είναι τόσο bad ass όσο πιστεύεις

H 17χρονη Lydia (Erin Moriarty) είναι ο στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Ο φίλος της είναι έμπορος ναρκωτικών και την έχει παγιδέψει σε μια πλεκτάνη εξαιτίας της οποίας ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα. Ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο πατέρας της (Mel Gibson). Ο ίδιος έχει μπλεξίματα με τον νόμο, έχει υπάρξει κατάδικος, μα πάνω απ΄όλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την κόρη του. Έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, σκοπεύει να κάνει το σωστό.

Η επιστροφή του Jean-Francois Richet μετά το Un Moment d’ Egarement (το οποίο μεταξύ μας, δεν ήταν και ό, τι καλύτερο) αποτελεί, ευτυχώς, μια ευχάριστη έκπληξη, αφού το Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη αποτελεί μια crime περιπέτεια με προεκτάσεις οικογενειακών δεσμών και τον Mel Gibson σε εξαιρετική φόρμα, σε έναν ρόλο στον οποίο μπορεί να μας έχει συνηθίσει, δεν παύει όμως να τον υποστηρίζει με περίσσιο ζήλο.  Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Peter Craig.

Η Feelgood Entertainment και το Reel σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στο The Mall at Athens στα Village (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22), στις 20:30. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε email στο contact@reel.gr με τη ένδειξη «Διαγωνισμός – Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία!

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ