Κέρδισε πέντε διπλές προσκλήσεις για τη πρεμιέρα του «Ant-Man»!

H Feelgood και το Reel.gr σε πάνε σουπερ-ηρωικό σινεμά!

Λίγο πριν την κυκλοφορία του «Ant-Man» στις ελληνικές αίθουσες, η Feelgood και το Reel σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις μια από τις πέντε διπλές προσκλήσεις, προκειμένου να δεις πρώτος το κινηματογραφικό ντεμπουτάρισμα του νέου super hero που αναμένεται να προστεθεί, με τη σειρά του, στο άκρως επιτυχημένο σινεματικό σύμπαν της Marvel.

Εξοπλισμένος με μια μοναδική στολή που του δίνει τη δυνατότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, αυξάνοντας παράλληλα σε εντυπωσιακό βαθμό τη δύναμή του, ένας διαρρήκτης θα αποφασίσει να βοηθήσει τον μέντορά του προκειμένου να θέσουν μαζί σε εφαρμογή μια αποστολή για τη σωτηρία του κόσμου.

Είμαστε σίγουροι πως ο Ant-Man θα αποτελέσει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και αντισυμβατικούς ήρωες της Marvel, με τον Paul Rudd να μοιάζει ως η ιδανική επιλογή για την ενσάρκωση του χαρακτήρα.

Αν θες και εσύ να απολαύσεις πρώτος τη σουπερ-ηρωική ταινία της χρονιάς, δεν έχεις παρά να στείλεις ένα e-mail στο contact@reel.gr με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό του Ant-Man».

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι), στις 20:30.  Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα το πρωί της ίδιας μέρας.

Καλή επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • Δέσποινα Δαμβέργη
    9 Σεπτεμβρίου 2015 at 1:46 πμ - Reply

    Μακάριιιι!!! 😀 😀 😀 Το αναμένουμε πως & πως!!!!!!!
    Θα είναι ΑΠΙΘΑΝΟΟΟ!!!! 😀

    Δέσποινα Δαμβέργη

  • ΣΧΕΤΙΚΑ