Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας του Mathieu Amalric, «Το Μπλε Δωμάτιο»

Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο Σινέ Ριβιέρα

To «Μπλε Δωμάτιο» του Mathieu Amalric θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους την προσεχή Πέμπτη και όλοι περιμένουμε μία ιδιαίτερη μεταφορά του μυθιστορήματος του Ζωρζ Σιμενόν. Μετά από τον διαγωνισμό μας για το βιβλίο που ενέπνευσε την επικείμενη ταινία, σήμερα το Reel.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Weird Wave, σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, στις 16 Ιουλίου στο Σινέ Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια).

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 16 Ιουλίου, την πρώτη προβολή της ταινίας στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα θα συνοδεύσει ειδική εκδήλωση, με τη συνεργασία των εκδόσεων Άγρα. Την ταινία θα προλογίσει ο κριτικός κινηματογράφου της εφημερίδας Το Βήμα, Γιάννης Ζουμπουλάκης, ενώ για το έργο του Ζωρζ Σιμενόν θα μιλήσουν ο εκδότης της Άγρας, Σταύρος Πετσόπουλος, και ο συγγραφέας και μεταφραστής Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης.Ώρα έναρξης 20:30 (ώρα προσέλευσης: 20:00).

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις, είναι να απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση και να στείλετε την απάντηση σας στο vasa.8@hotmail.com, απαραίτητα με το τηλέφωνο επικοινωνίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Έχει προταθεί ποτέ για Oscar ο Mathieu Amalric;
α) Ναι
β) Όχι

Καλή σας επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ