Διεκδικείστε μια διπλή πρόσκληση για το «Ο Κύριος Όβε»

Στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Λίλα

Το Cine Lila και το Reel.gr σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσεις την ταινία «Ο Κύριος Όβε», σε σκηνοθεσία του Σουηδού, Hannes Holm. Μια συγκινητική feel-good κωμωδία, βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Φρέντρικ Μπάκμαν, που έχει μεταφραστεί και εκδοθεί σε περισσότερες από 30 χώρες.

Ο Όβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Έχει αυστηρές αρχές, σιδερένια πειθαρχία και ελάχιστη κατανόηση. Παλιότερα ήταν ο διαχειριστής ενός οικισμού με όμορφα σπιτάκια και λιθόστρωτα μονοπάτια, αλλά όχι πια. Όταν δεν προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει, ο Όβε περνάει τη μέρα του παρακολουθώντας τους γείτονές του, μαλώνοντας και κάνοντάς τους συνεχώς υποδείξεις. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια λυπητερή ιστορία.

Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Όβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία. Μια γλυκόπικρη ταινία για τους παραιτημένους ανθρώπους και τον σημαντικό αντίκτυπο που η ζωή τους μπορεί να έχει τις ζωές των άλλων.

Για να διεκδικήσετε την διπλή πρόσκληση για την προβολή του «Ο Κύριος Όβε» στο Cine Lila (Νάξου 115, Πατήσια) το Σάββατο 25/6 ή την Κυριακή 26/6 στις 22:50, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contact@reel.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός Κύριος Όβε», μαζί με τα στοιχεία σας, καθώς και την ημέρα προβολής της αρεσκείας σας. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 24 Ιουνίου.

Καλή επιτυχία!

amancalledove

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ