Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το «I, Daniel Blake»

Η νέα ταινία του Ken Loach

«O Daniel Blake είναι ένας άνθρωπος σχετικά μεγάλης ηλικίας που του συμβαίνει αυτό που όλοι εύχονται να μην τους τύχει: παθαίνει έμφραγμα και είναι ανίκανος να δουλέψει. Με μια συνεχή αντίκρουση συναισθημάτων- από την μία η γιατρός του του απαγορεύει να δουλέψει μα ο ίδιος δεν αντέχει να κάθεται άπραγος- γνωρίζεται με μια κοπέλα που φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει και λίγα, και- όσο απρόσμενο κι αν ήταν- την νιώθει πολύ πιο κοντά του από όσο θα μπορούσε να φανταστεί.

Η νέα ταινία του Ken Loach κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, κάτι που έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο μετά την νίκη του μεγάλου βραβείου στις Κάννες τον περασμένο Μάιο. O Dave Johns και η Hayley Squires στους αντίστοιχους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Dan και της Katie καταφέρνουν να μας θυμίσουν γιατί ο ηθοποιός έχει την αμεσότερη επιρροή στον θεατή. Με δύο ωμές ερμηνείες, που δεν έχουν ζαχαρένιο κάλυμμα, αφυπνούν, συγκινούν, ενθουσιάζουν το κοινό.» (απόσπασμα από την κριτική μας την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ

Τώρα έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Oscar Digital Cinema, για όποια από τις ώρες προτιμάτε (18:00, 20:00, 22:15.). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε email στο contact@reel.gr με τη ένδειξη «Διαγωνισμός –I, Daniel Blake» και το ονοματεπώνυμο σας. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ