Διεκδικήστε μια διπλή πρόσκληση για την ταινία “Ο Εμποράκος”

Η νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης

“Ο Εμποράκος” η νέα, υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσης, ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί, είναι μια ιστορία για την σχέση και τον γάμο ενός ζευγαριού που αρχίζει να αλλάζει σταδιακά, κατά την διάρκεια των προβών τους για το θεατρικό του Άρθουρ Μίλερ, “Ο Θάνατος του Εμποράκου”.

Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ταινίες της φετινής χρονιάς, “Ο Εμποράκος” αποδεικνύει για μια ακόμη φορά γιατί ο Φαραντί αποτελεί έναν από τους πιο ξεχωριστούς και πιο πιστά καλού δημιουργούς του σύγχρονου σινεμά, με το έργο του να εμπνέεται το ευρύτερο κοινωνικοπολιτκό φάσμα της χώρας του και όχι μόνο, “μιλώντας” για πράγματα καθημερινά και οικουμενικά.

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Oscar Digital Cinema (Αχαρνών 330, Κ. Πατήσια – ΗΣΑΠ), για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και όποια από τις ώρες προβολής προτιμάτε (18:00 ή 20:10). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε email στο contact@reel.gr με τη ένδειξη «Διαγωνισμός – Ο Εμποράκος» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου.

Καλή επιτυχία!

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ