Οι πριγκίπισσες της Disney βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα. Δες το βίντεο

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ανά διαστήματα σας προτείνουμε ξεχωριστά βιντεάκια που έχουν γίνει viral και αξίζουν λίγη από την προσοχή σας. Το παρακάτω βίντεο ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μιας και σε διάστημα λίγων ημερών έχει μαζέψει πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές. Αλλά δεν είναι μόνο η επιτυχία του που το κάνει τόσο ξεχωριστό, όσο το γεγονός ότι θα μπει στα ‘Αγαπημένα’ σου και θα το βάλεις να παίζει σε λούπα.

Αναρωτήθηκες ποτέ τι συνέβη μετά το «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»; Οι ταινίες της Disney μας αφήνουν πάντα με τους ήρωες στα καλύτερα τους, αγνοώντας έτσι τη σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει αργότερα. Έτσι, ο Jon Cozart (aka ‘Paint’) αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο με τίτλο ‘After Ever After’ για να διηγηθεί τις περιπέτειες τεσσάρων από τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney.

Με τέσσερα ακαπέλα τραγούδια για τη καθεμία, γυρισμένα σε μονοπλάνα, ο Cozart αφηγείται διαδοχικά τις κακουχίες της ‘Μικρής Γοργόνας’ Ariel, της Jasmine από το ‘Aλαντίν’, της Belle από τη ‘Πεντάμορφη και το Τέρας’ και της ‘Ποκαχόντας’. Και στις τέσσερις περιπτώσεις ο ρεαλισμός έχει εισβάλει στον παραμυθένιο κόσμο τους, με αποτέλεσμα η Ariel να έχει τυφλωθεί από τη μόλυνση που προκάλεσε η BP, η Jasmine να προσεύχεται για τη τύχη του Αλαντίν που κρατείται στις φυλακές Γκουανταναμο, η Belle να κατηγορείται για κτηνοβασία και η Pocahontas να έχει πιάσει STDs από τους κατακτητές.

Όσα και να πούμε θα είναι πραγματικά λίγα για το υπέροχο αυτό βίντεο, γι’ αυτό πάτα play και μετά download στο νέο αγαπημένο σου τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ