Το prequel του μεγάλου Οζ θα έχει και sequel!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Όσοι ποντάρανε σε sequel του Οζ, σίγουρα δεν περιμένανε τη συγκεκριμένη εξέλιξη τόσο γρήγορα… Οι μεγαλοπαράγοντες της Disney όπως φαίνεται βιάζονται, βλέποντας με μεγάλη τους ευχαρίστηση τα νουμεράκια να ανεβαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής της ταινίας, φτάνοντας ήδη τα 80,3 εκατομμύρια δολάρια.

Τί ξέρουμε και τί όχι σε σχέση με αυτήν την τόσο …απρόσμενη εξέλιξη; Ασφαλώς και η παραγωγή είχε προνοήσει, καθώς μαθαίνουμε δια στόματος της κακιάς μάγισσας Mila Kunis ή αλλιώς Θεοδώρας, ότι το κυρίως cast έχει υπογράψει και για ενδεχόμενα sequels. Επίσης φημολογείται έντονα ότι ο Mitchell Kapner έχει ήδη πάρει εντολή να ξεκινήσει τη συγγραφή της νέας ταινίας, η οποία όμως δεν μπορεί επ’ ουδενί να αγγίξει αυτή της Ντόροθι, μιας και η Warner έχει τα δικαιώματα της original ταινίας του 1939. Ακούγεται πάντως, πως και η συνέχιση της ιστορίας θα βασιστεί και αυτή στα πολυάριθμα βιβλία του L. Frank Baum για τον Οζ.

Η μεγάλη απώλεια όμως, ακούει στο όνομα Sam Raimi, ο οποίος και δε φαίνεται να συμπεριλαμβάνει τη συγκεκριμένη ταινία στα μελλοντικά του σχέδια. “… Με τράβηξε αυτή η ιστορία, αλλά δε νομίζω πως μια δεύτερη ταινία θα είχε αυτό το κάτι που θα μου προκαλούσε το ενδιαφέρον…”  υποστηρίζει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Και πώς να τον αδικήσουμε άλλωστε… Ούτως ή άλλως, ήταν κατά τα λεγόμενά του αρκετά φοβισμένος ώστε να πλησιάσει ακόμα και την αρχική ιστορία, καθώς δεν ήξερε πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος στο δημιούργημά του. “… Υπάρχει τόση αγάπη για τον αυθεντικό Μάγο του Οζ, που ο κόσμος δε θέλει κάποιον να καταπατήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας…”. Με λίγα λόγια, τον ξεχνάμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες για το συγκεκριμένο sequel… τα σχόλια δικά σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ