Προσοχή προσοχή! Έρχεται βροχή “αστέρων”!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Πριν ακόμα χωνέψουμε τα νέα με απ’ το στρατόπεδο της Marvelικής αυτοκρατορίας και τα φημολογούμενα αλλεπάλληλα standalone project της, σειρά έχει μία ακόμα τεράστια αυτοκρατορία να ανακοινώσει επίσημα κιόλας, τα δικά της μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα “βρέχει” Star Wars απ’ ότι φαίνεται για τα επόμενα χρόνια. Μιας και η Disney ανέλαβε το franchise βάλθηκε να αποστομώσει όλους όσους την αμφισβητούν, με ένα αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό βήμα.

Η καινούργια σειρά ταινιών θα αναδείξει πολλούς χαρακτήρες μέσα από μια σειρά spin-offs (ανεξάρτητες ταινίες βασισμένες στην κεντρική τριλογία, αλλά με αυτοτελές περιεχόμενο). “…Μπορώ να επιβεβαιώσω σήμερα, πως όντως δουλεύουμε σε μερικές αυτόνομες ταινίες…” αποκαλύπτει ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger. “…Ο Larry Kasdan και ο Simon Kinberg δουλεύουν και οι δύο, στις ταινίες που προέρχονται από τους σπουδαίους χαρακτήρες των Star Wars και οι οποίοι δεν παίρνουν μέρος στην συνολική ιστορία…”. “…Σχεδιάζουμε να κάνουμε κανονικά τα Star Wars 7, 8 και ίσως και το 9 σε μια περίοδο 6 ετών, αρχής γενομένης από το 2015. Αλλά θα υπάρξουν και κάποιες άλλες ταινίες, που θα βγουν μέσα στην ίδια περίοδο…”

Φήμες διέδιδαν ότι ο Yoda θα είχε επιτέλους τη δική του ταινία. Απ’ ότι φαίνεται μόνο φήμες δεν ήταν. Τουλάχιστον αυτόν πλέον τον συμπεριλαμβάνουμε στα σίγουρα χαρτιά. Ας ελπίσουμε πως θα διαρρεύσουν κι άλλα ονόματα σύντομα. Μέχρι τότε, μη διστάσεις να μας στείλεις τις δικές σου προβλέψεις.

edit: Και επειδή οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκαν και οι δύο πρώτοι χαρακτήρες! Χωρίς βέβαια την επίσημη επιβεβαίωση της Disney και της Lucasfilms, η Entertainment Weekly ανακοίνωσε τις πρώτες περιπέτειες του Han Solo και του Boba Fett! Οι πληροφορίες λένε επίσης, ότι η ιστορία του Han Solo θα εστιάζει στην καταγωγή του νεαρού λαθρέμπορου στα πρώτα του βήματα, το οποίο σημαίνει πως ο Harisson Ford αποκλείεται εκ των πραγμάτων απ’ τους υποψήφιους πρωταγωνιστές… Όσον αφορά τον Boba Fett, θα μοιραστεί κατά πως φαίνεται μαζί μας, τις δικές του εμπειρίες ως κυνηγός επικηρυγμένων, κυνηγώντας κάθε λογής γαλαξιακά αποβράσματα. Και κάπου εκεί ποντάρουμε και στην εμφάνιση του Darth Vader, ευελπιστώντας ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται στις παλιές ένδοξές του μέρες… Λίγη υπομονή, εν αναμονή περεταίρω ανακοινώσεων και φυσικά των επίσημων επιβεβαιώσεων. Keep in touch…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ