Το «Djinn» του Τόμπι Χούπερ έχει τρέιλερ

...

Το όνομα Τόμπι Χούπερ σου λέει κάτι; Είχε καταφέρει να γίνει μεγάλο όνομα τις δεκαετίες του ’70 και ’80 σκηνοθετώντας κλασσικές πλέον ταινίες τρόμου όπως το αυθεντικό «Texas Chainsaw Massacre», «Salem’s Lot» και το «Poltergeist» σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Αν και εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχει κάνει καμία ταινία, αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση με μια ταινία τρόμου που διαδραματίζεται στα Αραβικά Εμιράτα.

Τίτλος της «Djinn» όπου, όπως την περιγράφει ο ίδιος “πρόκειται για μια μοναδική νέα ματιά στις ταινίες με στοιχειωμένα σπίτια η οποία αποκαλύπτει την σκοτεινή αλήθεια πίσω από τα μύθους για τα Τζίνι”. Ταινίες με αυτό το περιεχόμενο είχαν γίνει και παλιότερα όπως το «Wishmaster» του Γουές Κρέιβεν η οποία έδειχνε το τζίνι σαν κάτι το σατανικό κι όχι όπως τα γνωρίζαμε από τα διάφορα παραμύθια.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ζευγαριού που γυρίζει στην πατρίδα τους και στο ολοκαίνουργιο υπερλούξ σπίτι τους μετά από ένα ταξίδι στην Αμερική. Σύντομα ανακαλύπτουν πως στο σπίτι επίσης κατοικεί και ένα τζίνι που φαίνεται να θέλει το κακό τους και όχι να τους πραγματοποιήσει τρεις ευχές. Στο 4λεπτο (!) περίπου τρέιλερ μπορείς να το παρακολουθήσεις παρακάτω και ας ελπίσουμε πως δεν θα δούμε ένα κλώνο «Wishmaster». H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ