Ο Doomsday στο “Batman V Superman: Dawn of Justice”

Μια από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις από τον χάρτινο κόσμο της 9ης τέχνης μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη

Ο Umberto Gonzales aka El Mayimbe, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του “Shalian on Batman”,  μας γνωστοποίησε την εμφάνιση του Doomsday στο επερχόμενο “Batman V Superman: Dawn of Justice”. Ο Gonzalez σύγκρινε τον εμβληματικό ανταγωνιστή της DC, με τον χαρακτήρα του Darth Vader, αναφέροντας πως ο ρόλος του Doomsday στο επερχόμενο φιλμ, θα είναι από άποψη βαρύτητας αντίστοιχος με αυτόν του θρυλικού Sith Lord από την κοσμολογία του “Star Wars”. Όπως ακριβώς λοιπόν ο Darth Vader αντιπροσώπευε την υλική δύναμη πίσω από τον «εγκέφαλο» του Emperor, έτσι και ο Doomsday στο “Batman V Superman: Dawn of Justice” θα αποτελεί κατά τον El Mayimbe, τον «δυνατό» ανταγωνιστή, έναντι του βασικού ανταγωνιστή της ταινίας Lex Luthor, ο οποίος και φυσικά θα χρησιμεύσει ως ο εγκληματικός «εγκέφαλος» της ιστορίας.

doomsday_by_thefreshdoodle-d82jniy

Ο Gonzales επίσης ανέφερε, πως η live-action εκδοχή του Doomsday δείχνει «απίστευτη», το οποίο και ελπίζουμε να σημαίνει πως θα μοιάζει αρκετά με την comic-εκδοχή του χαρακτήρα (εξωθούμενα οστά κλπ, κλπ). Επομένως, αν η συγκεκριμένη είδηση είναι αληθής, τότε ελπίζουμε η θρυλική αναμέτρηση μεταξύ του Superman και του Doomsday, να είναι αντίστοιχη με την χάρτινη εκπληκτική εκδοχή της. Οι φήμες για την εμφάνιση του Doomsday στο “Batman V Superman: Dawn of Justice” άρχισαν να εμφανίζονται όπως γνωρίζεις από τον περασμένο χρόνο. Από τότε οι διάφορες εκθέσεις για τον ρόλο που θα έχει ο Doomsday στο φιλμ, συμπεριλαμβάνουν μια κλιμακούμενη αναμέτρηση με τον Superman, η οποία με κάποιο τρόπο ξεκινά πάνω από το άψυχο σώμα του General Zod.

Προσωπικά έχω κατενθουσιαστεί με αυτό το νέο, αφού η αναμέτρηση αυτών των δυο χάρτινων ηρώων, ήταν κάτι που με είχε εξιτάρει από μικρό παιδί. Λίγο το άψογο cast, λίγο η βαρύτητα των χαρακτήρων (αν αναλογιστεί κάνεις ότι μιλάμε για την «ναυαρχίδα» των ηρώων της DC), αυτή η ταινία προβλέπεται να είναι το «κάτι άλλο».

«Ακούω» γνώμες.

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
2 Σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

 • Lazaros
  17 Μαΐου 2015 at 6:24 μμ - Reply

  φορτώνουν πολύ την ταινία μ φαίνεται… που θα χωρέσουν όλοι αυτοί που έχουν ανακοινωθεί, μόνο ο snyder το ξέρει

  • Χριστόφορος Αντωνόπουλος
   20 Μαΐου 2015 at 10:55 πμ - Reply

   Και εγώ αυτό πιστεύω φίλε. Αν και μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η συμμετοχή του Doomsday στην ταινία, από την άλλη διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, γιατί όπως λες και εσύ είναι πολλά και μεγάλα τα ονόματα για να χωρέσουν σε μια το πολύ 2ωρή ταινία. Για να μην μιλήσουμε για την «ανάλυση» που αξίζουν τέτοιοι θρυλικοί χαρακτήρες μέσα σε μια ταινία.

  ΣΧΕΤΙΚΑ