Το σπίτι των ονείρων – Dream House (2011)

...


 

Σκηνοθεσία:
Jim Sheridan
Σενάριο:
David Loucka
Πρωταγωνιστούν:
Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Elias Koteas

 

Διάρκεια: 92′
Χώρα: Η.Π.Α.

 

Η επιτυχημένος εκδότης Will Atenton (Craig) αφήνει την υψηλή του θέση στο Μανχάταν και μετακομίζει με τη σύζυγό του, Libby (Βάις), και τις δύο κόρες του σε μια γραφική πόλη της Νέας Αγγλίας. Αλλά μόλις ξεκινούν τη νέα ζωή τους, ανακαλύπτουν ότι το τέλειο σπίτι τους ήταν το μέρος στο οποίο είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν μια μητέρα και τα παιδιά της. Και ολόκληρη η πόλη πιστεύει ότι δολοφόνος ήταν ο επιζών σύζυγός της.

Όταν ο Will αρχίζει να εξερευνά το θέμα δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για εικασίες και φαντάσματα ή εάν αυτή η τραγική ιστορία έχει όντως συμβεί μέσα στο σπίτι του. Οι μόνες ενδείξεις που έχει στη διάθεσή του προέρχονται από την Ann Patterson(Watts), μια μυστηριώδη γειτόνισσα  που γνώριζε τα θύματα. Και καθώς ο Will και η Ann προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ, πρέπει να βρουν ποιος δολοφόνησε την οικογένεια στο DREAM HOUSE (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ), πριν επιστρέψει για να σκοτώσει ξανά.

[/tab] [tab title=»Trailer«][/tab] [tab title=»Εικονες«]

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ