Όχι ένα, άλλα δυο «The Amazing Spider-Man» στα σκαριά

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Εδώ καλά καλά δεν κυκλοφόρησε ακόμα η δεύτερη ταινία του The Amazing Spider-Man και η αποδοχή της πρώτης ταινίας, τόσο από το κοινό όσο κι από τους κριτικούς δεν ήταν και τόσο διθυραμβική όσο θα περίμεναν οι συντελεστές της, η Sony ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες για τις δυο επόμενες ταινίες με τον άνθρωπο αράχνη.

Το “The Amazing Spider-Man 3” λοιπόν θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου 2016 ενώ το τέταρτο μέρος μέσα στο 2018. Πολύ δουλειά λοιπόν θα πέσει για τον Andrew Garfield και σια όλο αυτό τον καιρό. Δυστυχώ δεν ανακοινώθηκε τίποτα για σκηνοθέτες/σεναριογράφους των ταινιών αυτών ούτε για τις ιστορίες τους. Ο Marc Webb (ο σκηνοθέτης των δυο πρώτων ταινιών της σειράς) ίσως ξανακαθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη αν κάνει μια καλή δεύτερη ταινία.

Για την ώρα όμως περιμένουμε το The Amazing Spider-Man 2 το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας τον Απρίλιο του 2014 και πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield, Emma Stone, Shailene Woodley, Paul Giamatti, Dan DeHaan, Jamie Foxx, Sally Field, Martin Sheen, Marton Csokas, Felicity Jones, B.J. Novak, Colm Feore και Chris Cooper.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*