Το Earth To Echo έχει κάτι από Super 8

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

422725_Echo_Key-Art_FMΜετά από το μέτριο Super 8 και το μάλλον καλύτερο Chronicle έρχεται το Earth To Echo. Ο σκηνοθέτης Dave Green δημιουργεί μια επιστημονικής φαντασίας ταινία. Το όχι τόσο γνωστό Earth To Echo μας παρουσιάζει την ζωή των καλύτερων φίλων και γειτόνων Tuck, Munch, Alex. Όλα θα αλλάξουν όταν θα δεχθούν περίεργα και κωδικοποιημένα μηνύματα στα κινητά τους.

Σκεπτόμενοι πως συμβαίνει κάτι περισσότερο από αυτό θα απευθυνθούν στους γονείς τους και στις αστυνομικές αρχές. Όταν όμως εκείνοι θα αρνηθούν να πάρουν στα σοβαρά αυτά τα μηνύματα, οι τρεις φίλοι θα αποφασίσουν να βρουν μόνοι τους τον λόγο. Μέσα από ένα κρυφό ταξίδι περιπέτειας ώστε να σπάσουν τους απαραίτητους κωδικούς και να βρουν την πηγή των γεγονότων. Εκεί θα ανακαλύψουν όμως πως η πηγή βρίσκεται μέσα από ένα υπερφυσικό ον, το οποίο όμως χρειάζεται την βοήθεια τους.

Η ταινία πρόκειται να βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 25 Απριλίου 2014 και υπόσχεται μεγαλύτερη επιτυχία από το Super 8. Σε σκηνοθεσία Dave Green, σενάριο Henry Gayden και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Teo Halm, Brian «Astro» Bradley, Reese Hartwig and Ella Linnea Wahlestedt.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ