Ο Eddie Redmayne θα πρωταγωνιστήσει στο spinoff του «Harry Potter» ;

O ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το ρόλο του στο "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

Μετά την υπέροχη και βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ερμηνεία του στο «The Theory of Everything», ο Eddie Redmayne μάς έχει δώσει να καταλάβουμε ότι προορίζεται και για άλλους ρόλους – ορόσημα.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία ως Einar Wegener, στην επερχόμενη ταινία του Tom Hooper («The King’s Speech») «Τhe Danish Girl», όπου ο Redmayne θα βρίσκεται στο ρόλο ενός από τους πρώτους άνδρες που επιχείρησαν επέμβαση αλλαγής φύλου, στο πλάι της Alicia Vikander του «Ex Machina«.

Τώρα ο Redmayne φαίνεται ότι θα εισαχθεί στο μαγικό σύμπαν του Harry Potter και της συγγραφέως J.K. Rowling μιας και του έγινε επίσημη πρόταση (και, προφανώς, είναι και ο επικρατέστερος υποψήφιος για το ρόλο μέχρι στιγμής) για να πρωταγωνιστήσει στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them«, επερχόμενη ταινία που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το Νοέμβριο του 2016 , η οποία είναι βασιζόμενη στο ομώνυμο βιβλίο της Rowling, ένα βιβλίο που κατονομάζεται αρκετές φορές μέσα στα βιβλία του Harry Potter, και το οποίο γράφτηκε από τη Rowling μετά από επίμονη απαίτηση του φανατικού κοινού της. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα Harry Potter spinoff και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι.

Στο βιβλίο «Fantastic Beasts and Where to Find Them», το σκηνικό είναι η Νέα Υόρκη, και τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα είναι περίπου εβδομήντα χρόνια πριν το Harry Potter saga, όπου ακολουθούμε τις περιπέτειες του Newt Scamander, ενός συγγραφέα ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του έναν «magiczoologist«. Φυσικά και ως φόντο υπάρχει το σύμπαν των μάγων και των muggles του Harry Potter, και , σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία του «Fantastic beasts» θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας τριλογίας τουλάχιστον.

Κι ενώ είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Redmayne τελικά θα αναλάβει το ρόλο του πρωταγωνιστή Scamander , αναμένουμε για το ποιοι ηθοποιοί θα αναλάβουν τους υπόλοιπους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους του «Fantastic Beasts», όλοι φερόμενοι ως Αμερικάνοι στο βιβλίο, δύο κορίτσια και δύο αγόρια.

Μήπως μεγαλώσαμε την αγωνία σας ;

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ