Έφτασε το “Sherlock” στο τέλος;

Σα να μη μας τα λέει καλά ο Benedict Cumberbatch

H αγαπημένη σειρά “Sherlock” ίσως οδεύει προς το τέλος της, μετά την επερχόμενη 4η σεζόν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό GQ, ο Benedict Cumberbatch, που υποδύεται το Shelock Holmes, άφησε να εννοηθεί πως η σειρά ίσως έχει ολοκληρώσει την πορεία της.

«Μπορεί να είναι το τέλος μιας εποχής. Μοιάζει με το τέλος μιας εποχής, για να είμαι ειλικρινής. Πηγαίνει κάπου που θα είναι δύσκολο να υπάρξει συνέχειa άμεσα», είπε ο Βρετανός σταρ και πρόσθεσε: «Ποτέ δε λέμε ποτέ στο σόου. Θα μου άρεσε να το ξαναεπισκεφτώ, θα μου άρεσε να συνεχίσω να το επισκέπτομαι, επιμένω σε αυτό, αλλά στο άμεσο μέλλον όλοι έχουμε πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε και έχουμε φτιάξει κάτι πολύ ολοκληρωμένο όπως είναι, οπότε νομίζω ότι θα πρέπει απλά να περιμένουμε και θα δούμε.»

Ο αινιγματικός Cumberbatch ανέφερε, παρόλα αυτά, πως η ιδέα του να μην ξαναυποδυθεί το χαρακτήρα, του φαίνεται «εξοργιστική».

Η επιτυχημένη σειρά του BBC ξεκίνησε το 2010, αλλά από τότε είχε πολλά κενά διαστήματα ανάμεσα στους τρεις- μέχρι στιγμής- κύκλους, γεγονός που ίσως έχει κουράσει μερικούς τηλεθεατές.

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο ήταν το “The Abominable Bride”, που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιανουαρίου και η παραγωγή της 4ης σεζόν ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Το “Sherlock” έχει προταθεί συνολικά 34 φορές για κάποιο από τα βραβεία Emmy κερδίζοντας τα 7, ενώ ο Cumberbatch έχει προταθεί και για χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία του στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ.

Το πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος παραμένει άγνωστο, αλλά θα είναι κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά. Ελπίζουμε μέχρι τότε να αλλάξουν οι συντελεστές γνώμη και η σειρά να συνεχιστεί!

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ