Έκλεψαν το Τρέιλερ του «Noah» με τον Russell Crowe

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης2012-10-18-russell_crowe_noah11-e1350536474445

 «Noah» του Darren Aronofsky είναι μια ταινία με πολύ σασπένς. Όχι απαραίτητα για το περιεχόμενο της ταινίας, αφού κανείς μας δεν την έχει δει, αλλά για το αν θα βγει ποτέ στα σινεμά και πως. Και επιπλέον κυκλοφόρησε ένα «πειρατικό» τρέιλερ, τραβηγμένο από κάμερα, σε μία από τις δοκιμαστικές προβολές.

Ο  Aronofsky, γνωστός για τις μεταφυσικές του αναζητήσεις, όπως τις βιώσαμε στο εκπληκτικό The Fountain, ανέλαβε για λογαριασμό της Paramount να σκηνοθετήσει ένα all star cast σε μια επική μεταφορά της ιστορίας του Νώε. Με τους Russell Crowe, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly και Emma Watson μεταξύ άλλων, σε μια παραγωγή που κόστισε μέχρι τώρα 125$ εκατομμύρια.

Η ανταπόκριση των χριστιανικών κοινών στις δοκιμαστικές προβολές φαίνεται να ανησύχησε την Paramount, καθώς ο  Aronofsky μάλλον «παίζει» με την βιβλική εκδοχή, αλλάζοντας το τέλος. Ο φόβος για οικονομικό «ναυάγιο» μπορεί να οδηγήσει την  Paramount σε κοπτοραπτική πάνω στο τέλος της ταινίας, ώστε να μην εξοργίσει το συντηρητικό, χριστιανικό κοινό των ΗΠΑ. Βέβαια, μπορεί και όλα αυτά να είναι διαφημιστικό κόλπο, αλλά το γεγονός είναι ότι διέρρευσε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία φαίνεται εντυπωσιακή. Αν και από κάμερα, απολαύστε το-εκτός αν το κατεβάσει η Paramount-.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ