Εκρηκτικό trailer για το Free Fire του Ben Wheatley

Κατάμαυρο χιούμορ και ασταμάτητη δράση

Νέα ταινία για τον αγαπημένο μας Βρετανό δημιουργό, ο οποίος επανέρχεται δριμύτερος μετά το ευφυές High-Rise (τα είχαμε πει εμείς από πέρσυ για την ταινία), αυτή την φορά με το Free Fire, ένα αναγνωρίσιμο κράμα μαύρου χιούμορ, βίας και φρενιασμένων χαρακτήρων, που επιβεβαιώνει το πολυαναμενόμενο της υπόθεσης, με την κυκλοφορία του πρώτου του red band trailer.

Τοποθετημένο στην Βοστώνη του 1978, το φιλμ περιστρέφεται γύρω από την συνάντηση δυο συμμοριών και την…εκρηκτική έκβαση του ραντεβού, όταν τελικά το deal για την αγορά όπλων στραβώνει εντελώς.  Το αποτέλεσμα;  Μια «μπαρουτοκαπνισμένη» αποθήκη, δυο λυσσασμένα, αντίπαλα στρατόπεδα και μερικές από τις πιο αβίαστα cool ερμηνείες – όπως θέλουμε να ελπίζουμε – της φετινής χρονιάς.

Με βάση τα όσα βλέπουμε στο trailer, o Wheatley φαίνεται πως διαχειρίζεται, για μια ακόμη φορά, με εξαιρετικό τρόπο το all star cast που έχει συγκεντρώσει, θέτοντας από τώρα υποψηφιότητα για μια από τις personal favorites ταινίες, καθώς και για το πιο bad ass poster του 2016 (δηλαδή fuck yeah).

Ως προς την πρωταγωνιστική ομάδα, έχουμε και λέμε: Cillian Murphy, Brie Larson, Sharlto Copley, Armie Hammer, Noah Taylor, Sam Riley, Jack Reynor, Michael Smiley.  Θέλετε κι άλλους;

Ρίξτε μια ματιά στο awesome trailer και στο «από που το αγοράζουμε;» poster-έπος και ας κάνουμε μια δέηση αυτή η ταινία να βρει τον δρόμο της και προς τις δικές μας αίθουσες.

free-fire-poster-620x919

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ