Εκτος «Deadpool 2» ο Tim Miller

Σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας

Ο περσινός Άγιος Βαλεντίνος δεν έμοιαζε με κανέναν άλλο. Ήταν η μέρα που άνοιγε στις αίθουσες το «Deadpool»με πρωταγωνιστή τον ιδιαίτερο αυτό ήρωα, που πλέον έχει συνυφαστεί με τη φωνή του Ryan Reynolds αλλά φυσικά αναδείχτηκε χάρη στη σκηνοθεσία του Tim Miller. Η ταινία απέφερε συνολικά 786 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κι οι δημιουργοί της είχαν ξεκινήσει τη δουλειά του sequel προτού ακόμα η πρώτη προβληθεί στους κινηματογράφους.

Και ενώ το «Deadpool 2» βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, ο Miller αποχωρεί από το project λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με τον πρωταγωνιστή Reynolds. Οι παραγωγοί υποστηρίζουν πως όλα συνέβησαν σε φιλικό κλίμα, είναι γεγονός όμως πως ο Reynolds (συμπαραγωγός στην πρώτη ταινία) στη νέα ταινία εγείρει περισσότερες δημιουργικές ενστάσεις και εμπλέκεται σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι παλαιότερα.

Ο Miller δουλεύει ήδη σε νέα ταινία, ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα τον αντικαταστήσει. Αναμφισβήτητα όμως θα χρειαστεί ένας σκηνοθέτης που θα μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις των studio, ώστε να πραγματοποιηθεί ακόμα ένα ασυμβίβαστο blockbuster.

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*