Νέα stills από τον “Maniac” Elijah Wood

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Από την περασμένη άνοιξη είχε να μας απασχολήσει ο Elijah Wood και το έργο του, τότε που είχαν κυκλοφορήσει και τα πρώτα trailers της νέας του ταινίας “Maniac”. Και μιας και σε μια βδομάδα ακριβώς βγαίνει και το “Hobbit”, δεν υπήρχε καλύτερη περίοδος να επανέλθουν στην επικαιρότητα τα κατορθώματα του αλλοτινού Φρόντο, στην μετα-Άρχοντα καριέρα του.

Θα καταλάβατε ότι ο λόγος γίνεται το ριμέικ την παλιάς κλασικής ταινίας του 1980 του William Lustig, στο οποίο το ρόλο του παρανοϊκού δολοφόνου έχει αναλάβει ο Elijah, με τη βοήθεια που του προσφέρει η εκ φύσεως “ιδιαίτερή” ματιά του… Ο ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε ελάχιστες μεγάλου μήκους ταινίες μετά το πέρας της τριλογίας του Jackson, δείχνοντας μια σαφή προτίμηση προς τη μικρή οθόνη και αρκετά projects μικρού μήκους, φαίνεται να ετοιμάζει ένα δυναμικό comeback, με το πρόγραμμά του να έχει γεμίσει από υποχρεώσεις για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια.

Στο “Maniac”, ο χαρακτήρας του αναπτύσσει εμμονές με νέες κοπέλες, τις οποίες και κατακρεουργεί, παίρνοντας έτσι με το αρρωστημένο του μυαλό εκδίκηση, για τη δική του κακοποίηση στην παιδική του ηλικία, από τη νεκρή πλέον μητέρα του. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Franck Khalfoun (“P2”), ενώ το σενάριο διασκευάζει ο Alexandre Aja (σκηνοθέτης του “High Tension” και “Piranha”).

Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε τον Frank – κατά κόσμον Elijah – σε όλες τις εκφράσεις της διαταραγμένης του προσωπικότητας, καθώς και την Anna (Nora Arnezeder) την κοπέλα που θα του αλλάξει τη ζωή. Η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα ημερομηνία διανομής στη χώρα μας. Αν αντέχετε, μπορείτε να δείτε το full trailer εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ