Η Elle Fanning είναι η πρωταγωνίστρια του μυστηριώδους “The Neon Demon”

Η νεαρή ηθοποιός θα ηγηθεί ενός all-female cast

Έπειτα από το σύντομο επαγγελματικό του διάλειμμα, έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από εκπληκτικές, έως και αμφιλεγόμενες κινηματογραφικές ταινίες, μόλις προς το τέλος του περασμένου έτους επιβεβαιώθηκε, πως ο Nicolas Winding Refn, σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου “Drive”,  θα επιστρέψει στο θρυλικό Los Angeles με ένα ιδιαίτερο φιλμ τρόμου, με τίτλο “The Neon Demon” το οποίο και χαρακτηρίζεται από ένα, προς το παρόν, μυστηριώδες all-female cast.

Η επιβεβαίωση σχετικά με την κάλυψη του πρωταγωνιστικού ρόλου της ταινίας μόλις έφτασε, με την The Wrap να ανακοινώνει και τον Refn να επιβεβαιώνει την Elle Fanning ως την θηλυκή παρουσία που θα ηγηθεί του πρωταγωνιστικού cast. Η νεαρή ηθοποιός, την οποία και απολαύσαμε προσφάτως στο “Maleficent”, θα ενσαρκώσει ένα «επίδοξο μοντέλο το οποίο και έχει εγκλωβιστεί σε ένα επικίνδυνο κόσμο ομορφιάς και ματαιοδοξίας».

«Ένα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι ταυτόχρονα περιτριγυρισμένος και εξουσιαζόμενος από τις γυναίκες. Παραδόξως, μου γεννήθηκε μια επιθυμία να κάνω μια ταινία τρόμου για τη θανάσιμη ομορφιά. Μετά το «Drive», όπου ερωτεύτηκα τρελά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Los Angeles, ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω για να πω την ιστορία του «The Neon Demon», αυτό ήταν και το τελευταίο σχόλιο του σκηνοθέτη σχετικά με το θέμα της ταινίας, σε ένα σενάριο το οποίο και υπογράφει ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του αυτή τη φορά, την ευφάνταστη  πένα της Mary Laws. Ο Cliff Martinez θα είναι υπεύθυνος για την μουσική επένδυση του φιλμ, ενώ ο Philippe Le Sourd (The Grandmaster) αναλαμβάνει την φωτογραφία, με την επίδοξη παραγωγή να ξεκινά μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

Με την Elle Fanning στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η αποκάλυψη του υπόλοιπου cast είναι μάλλον θέμα χρόνου, συνεπώς μείνε συντονισμένος.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ