Η Elle Fanning ως Ωραία Κοιμωμένη;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας της “Maleficent” μπορεί να πέρασε από χίλια εμπόδια, με το μεγαλύτερο να ήταν όταν μαθεύτηκε η αποχώρηση του Tim Burton από την καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά από ότι φαίνεται όλα αυτά είναι πια στο παρελθόν μιας και η παραγωγή της ταινίας φαίνεται να προχωρά με σταθερά βήματα. Ήδη έχουμε μάθει ότι ο καινούργιος σκηνοθέτης είναι ο Robert Stromberg και τον ρόλο της κακιάς νεράιδας Maleficent τον έχει γραπώσει για τα καλά η Angelina Jolie αλλά παραμένει κι ένας ρόλος “κλειδί” ο οποίος δεν έχει δοθεί ακόμη. Ποια θα παίξει την Ωραία Κοιμωμένη;

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Elle Fanning να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Disney για τον ρόλο της πριγκίπισσας Ορόρα. Θεωρώ την Fanning μια από τις πιο γλυκές παρουσίες του Hollywood και ίσως μια από τις πιο ταλαντούχες νέες ηθοποιούς και σε συνδυασμό με την χαρισματική της προσωπικότητα και τα κατάξανθα μαλλιά της νομίζω πως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τον ρόλο της Ωραίας Κοιμωμένης.

Πάντως η Fanning φαίνεται είναι αρκετά πολυάσχολη τον τελευταίο καιρό. Την απολαύσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στο “Super 8” του Abrahms ενώ περιμένουμε να την δούμε και στο “Ζωολογικός Μας Κήπος” (We Bought a Zoo) του Cameron Crowe και στην καινούργια ταινία του Francis Ford Coppola “Twixt”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*