Στο ρόλο του Έλτον Τζον ο Τομ Χάρντι;

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Σχιζοφρενής εγκληματίας στο Μπρόνσον, μέλος ομάδας που εισβάλλει σε όνειρα στο Inception, μυστικός πράκτορας στο Και ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι, ορκισμένος εχθρός του Μπάτμαν στο The Dark Knight Rises και πολλοί ακόμα διαφορετικοί ρόλοι. Ποια άλλη έκπληξη μας επιφυλάσσει το επόμενο βήμα του Τομ Χάρντι; Σύμφωνα με τη διακαή επιθυμία των παραγωγών της επικείμενης ταινίας για τη ζωή του Έλτον Τζον, The Rocketman, τον ομώνυμο ρόλο του Βρετανού τραγουδοποιού-θρύλου.

Οι παραγωγοί έχουν τονίσει το πόσο θα ήθελαν να δουν τον Χάρντι με τα φανταχτερά κοστούμια του Έλτον Τζον, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του έχουν κάνει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τον ρόλο, όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και ο Μπεν Φόστερ(στο ρόλο του νεαρότερου Έλτον), τον οποίο είχαμε δει ως ψυχρό δολοφόνο στο 3:10 to Yuma. Έχοντας πάντως δείξει τόσο μεγάλη προσαρμοστικότητα σε διαφορετικούς ρόλους, ο Χάρντι θα ήταν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή, πόσο μάλλον όταν τον φανταζόμαστε στο ρόλο του εκκεντρικού μουσικού.

Ας ελπίσουμε πως η ευχή των παραγωγών(και δική μας) θα πραγματοποιηθεί.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*