Οι Ryan Gosling Και Emma Stone πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του σκηνοθέτη του “Whiplash”

Stone και Gosling θα δοκιμαστούν στο τραγούδι

Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε ακούσει, πως ο πρωταγωνιστής του Oscar-ικού Whiplash” Miles Teller, ετοιμάζονταν να ξανά-συνεργαστεί με τον Damien Chazelle, σε ένα νέο μιούζικαλ που ετοίμαζε τότε ο σκηνοθέτης, με τίτλο La La Land”. Μέχρι τότε ακόμα, η πρωταγωνίστρια του “Harry Potter” Emma Watson, βρισκόταν επίσης στο τραπέζι των συζητήσεων, προκειμένου να αναλάβει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ. Παρ’ όλα αυτά, τώρα έχουν και οι δύο τους επίσημα πλέον αποχωρήσει από το project.

Το Deadline τώρα αναφέρει, ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο των “Crazy Stupid Love” και “Gangster Squad” Ryan Gosling και Emma Stone, αποτελούν τους νέους υποψήφιους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του νέου φιλμ του ταλαντούχου σκηνοθέτη, σχετικά με τον έρωτα μεταξύ της Mia, μιας επίδοξης ηθοποιού και του αναιδέστατου αλλά χαρισματικού πιανίστα Sebastian, κάτω από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρά του Los Angeles.

Το σενάριο του φιλμ, υπογράφει επίσης ο Chazelle, και ομολογουμένως ακούγεται σαν κάτι τελείως διαφορετικό από το “Whiplash”. Αυτό επίσης ακούγεται και σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τους Gosling και Stone, αφού όπως γνωρίζεις δεν τους έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους χορδές τραγουδώντας επί της μεγάλης οθόνης. Οι δυο ηθοποιοί ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικοί στις δυο τελευταίες τους συνεργασίες, και με την αναμφίβολη χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, η νέα αυτή συνεργασία μας ακούγεται απλά υπέροχη.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ