Ένα πιο ανθρωποκεντρικό, τελευταίο, trailer του «Pacific Rim»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Όσο και περισσότερο βλέπουμε trailer και σκηνές από την νέα ταινία του Guillermo Del Toro “Pacific Rim” τόσο μας κάνει να γουστάρουμε περισσότερο. Όλα τα προηγούμενα trailer που έχουν παιχτεί φαίνεται πως επικεντρώνονταν στα τέρατα, στα ρομπότ και στις μάχες. Γνωρίσαμε το τεράστιο mecha “Gypsy Danger”, τα τέρατα Kaiju και τα ρομπότ Jaegers αλλά, μέχρι τώρα, ξέραμε ελάχιστα πράγματα για τους ανθρώπους που τα πιλοτάρουν.

Το τελευταίο trailer της ταινίας φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στους ανθρώπους οι οποίοι είναι οι πραγματικοί ήρωες πίσω από όλα αυτά τα μεγαθήρια. Και όλα αυτά φαίνεται να συνδέονται υπέροχα, όπως μόνο ο Del Toro γνωρίζει πολύ καλά να κάνει. Άλλωστε μας το απόδειξε και με τα 15 λεπτά που sneak peek που είχαμε από την ταινία λίγες εβδομάδες πριν.

Μπορεί το “Pacific Rim” να αργεί να κυκλοφορήσει στα μέρη μας (12 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα από την Village) αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα η νέα χειμερινή σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον καλύτερο, και πιο δυνατό, τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ